EU, EZEKIEL BELȚIC, VOI FI OMUL TĂU DIN PRIMĂRIA SALCEA!

Îmi propun:

  1. În primul rând, un lucru normal: să te respect și să te reprezint cu cinste, astfel încât să fii mulțumit și mândru de primarul tău.
  2. Mă voi implica personal, în limita posibilităților, pentru rezolvarea legală a problemelor tale ce țin de competența primăriei.
  3. Voi implementa un mediu atractiv în sediul instituției, astfel încât să vii cu drag în vederea solicitării rezolvării legale a problemelor tale și a achitării tuturor obligațiilor ce îți revin din calitatea de cetățean.
  4. Nu voi tolera obrăznicia, tupeul sau nesimțirea și voi avea în vedere ca toți angajații primăriei să te respecte și să vorbească frumos.
  5. Nu voi îngădui amenințările, șantajele și presiunile cetățenilor și/sau funcționarilor pentru rezolvarea ilegală a problemelor.
  6. Voi avea în vedere să nu se plătească din bugetul primăriei lucrări neexecutate, să nu existe licitații aranjate, să nu se ofere mită sau comisioane pentru câștigarea unui contract cu Primăria Salcea;
  7. Voi urmări personal, împreună cu dirigintele de șantier, orice lucrare de investiție publică astfel încât aceasta să se realizeze în conformitate cu proiectul.


Pentru a vedea mai multe proiecte specifice, apasă pe oricare din categoriile care te interesează:

Vrei să te alături programului meu?

Ai vrea să mă întrebi ceva legat de oricare dintre proiecte?